Step & Fotografeer

Beter Leren Fotograferen workshop

In het fotogenieke Rotterdam organiseert Step Je Rot in samenwerking met Jan Nass Fotografie, de workshop Beter Leren Fotograferen. Op verschillende lokaties wordt gefotografeerd en het vervoer hiertussen vindt plaats per step.

Iedereen fotografeert tegenwoordig, maar het blijft een vak. Een professioneel fotograaf leert je in een dagdeel mooiere foto's te maken. Aan het einde van de workshop merk je dat je echt mooiere foto's maakt.

Je werkt met je eigen digitale camera. Dat kan een gewone compact camera zijn. Heb je een spiegelreflex dan is die natuurlijk ook prima.

De workshop begint met een korte inleiding, waarbij je heldere, eenvoudige en effectieve tips krijgt. Daarna ga je met een aantal concrete opdrachten aan de slag in het centrum van Rotterdam. De resultaten van de gemaakte foto's worden ter plaatse besproken. Je weet wat aan de gemaakte foto's kan worden verbeterd en de op- en/of aanmerkingen kun je direkt verwerken bij het maken van de volgende foto's.

De opdrachten zijn gevarieerd, zodat iedereen er plezier aan heeft. Het resultaat van de workshop hangt wellicht binnenkort boven je buro of in de kamer thuis.

Duur van de workshop 3,5 uur

Groepsgrootte tot 20 personen

Prijs workshop Groepen tot en met 10 personen € 300 (+ stephuur)
vanaf de 11e persoon € 17,50 extra p.p.
(+ stephuur)
Genoemde prijzen zijn excl. BTW

 

naar boven | printen | afspraak maken | vorige | volgende
voorwaarden | disclaimer

sitemap Valide CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional