langs de Rotte I


Start uw Rotte steptocht onder de Zevenhuijzerplas, (zie routekaartje ) en
volg de immer dromerige slingerbewegingen van de Rotte noordwaarts, rij langs de Rottermeren en geniet van uw wijds blik over het natuurgebied en de weilanden, maak de oversteek naar de andere oever ter hoogte van de A12 en glijd dan langzaam zuidwaarts langs de andere oever, langs de oude sluis bij de Lange Vaart, de kunst van Lon Pennock, de Pekhuisbrug en het Hoge Bergse bos tot aan de prachtige Rotterdamsche wijk Hillegersberg waar u, eventueel na eerst een bezoekje en betovering van de eeuwenoude Platanen op de Molenlaan, weer van oever wisselt en slingerend noordwaarts gaat, tenslotte eindigt dit avontuur weer onder de Zevenhuizerplas.....

Ook als u het heel rustig aan doet duurt deze rit minder dan drie uur, tijd genoeg dus om onderweg lekker rustig koffie te drinken.

Deze steptocht kan makkelijk zonder Gids gedaan worden, betaal alleen de losse stephuur en huur een geplastificeerde kaart van de route en een stukje omgeving..

Onze startplaats is vlakbij Metro station Ambachtsland waarmee u snel naar het Alexandrium, de Blaak of de Coolsingel kan.

Alle routes kunnen veranderd en aangepast worden, mits er voor ons voldoende tijd en ruimte is tussen andere afspraken.

bedrijfs evenement, stephuur, Rotterdam, rondleiding, gids, steppen, begeleide steptocht

 

 

printen | afspraak maken | vorige | volgende
voorwaarden | disclaimerValide CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional