Santiago tour

Proef een klein stukje van de eeuwen oude 2500 kilometer lange bedevaart route van Haarlem naar Santiago de Compostella. (dagtocht)
De tocht begint in Rotterdam centrum of vlak onder de Zevenhuizerplas in noord-oost Rotterdam. (parkeren is hier nog gratis) Tijdens deze tocht, grotendeels door de natuur, steken we de Lek en de Hollandsche IJssel over met behulp van veerpontjes, we rijden over de eeuwenoude Kinderdijk met zijn wereld beroemde watermolens, langs Alblasserdam en op een kronkelend weggetje tussen de weilanden door gaan we via Oud-Alblas (met wellicht eerst een koffie met gebak stop), naar Papendrecht en van hier met de pont eerst over de Beneden Merwede naar de overkant waar we op de Veerkade, Dordrecht even aantippen.
De terugreis begint met de snelle catamaran waterbus over de Maas / de Noord / de Merwede / Nieuwe Waterweg langs allerlei mooie fotoplekjes en we gaan weer aan land ten westen van de Erasmusbrug, de vroegere west grens van het oude Rotterdam.
Vandaar steppen we, afhankelijk waar we begonnen zijn, naar het Centrum of een stukje door de stad en langs de Rotte weer naar het beginpunt. (route)

Om de laatste veerpont vanuit Dordrecht nog te kunnen halen kan er op zijn laatst om 12:30 uur vertrokken worden.

inclusief stephuur, gids, de drie veerponten, koffie met gebak en de snelle boot terug naar Rotterdam kost deze dagtrip € 29,50 p.p. ex.BTW
tot 10 deelnemers,
betalen de eerste vier deelnemers €10,00 per persoon extra voor de gids,
tot 20 deelnemers,
betalen de eerste zeven deelnemers €10,00 per persoon extra voor de gids,

 

Alle routes kunnen veranderd en aangepast worden, mits er voor ons voldoende tijd en ruimte is tussen andere afspraken.

steppen, steptocht, bedrijfsevenement, step, steps, rondleiding, gids, steptocht van Rotterdam naar Santiago met gids, Nieuwerkerk aan den ijssel, tour

alle prijzen zijn zonder BTW

 

printen | afspraak maken | vorige | volgende
voorwaarden | disclaimer

Valide CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional