water en land

Deze Metropool is natuurlijk niet voor niets, vele jaren achtereen als "de grootste havenstad ter wereld" geroemd en een deel van de "stad" kun je goed bekijken vanaf het water.

Rotterdam bekijken per step is leuk, je bent snel, vrij en flexibel. Rotterdam zowel over water als over land bezichtigen is een kado voor iedereen die het echt wil zien. In vroeger dagen werd Rotterdam ook in tweeën genoemd, een land-deel en een water-deel.

U kunt uw steptocht door Rotterdam combineren met een rondvaart van de Spido of de watertaxi. U kunt de steps laten bezorgen of ophalen bij de opstappunten van deze rederijen. Vanaf ons eindpunt kost het nog geen Euro per persoon om bij de rondvaart te komen.
Logisch toch! Zo véél en dat in één stad...

Wilt u liever niet zo massaal als met de Spido maar met een kleinere groep de stad over het water bezichtigen kijk dan bij RIB-experience of watertaxi bij de Step & Vaar combi

Wil je wat vragen of een dag reserveren, vul het contactformulier in.

Rotterdam, rondvaart, step, steps, rondleiding, gids, steppen, steptocht met gids door rotterdam, lloydpier, Erasmus, museumpark, linea nova, centraal station, tour

Alle routes kunnen veranderd en aangepast worden, mits er voor ons voldoende tijd en ruimte is tussen andere afspraken.

 

 


printen | afspraak maken | vorige | volgende
voorwaarden | disclaimerValide CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional